GBS KALLO 2de kleuterklas

GBS KALLO 2de kleuterklas

dinsdag 25 juni 2019

2 kla : "Poetsen,in de blote voetenklas!"

Dag mama's en papa's,
Het is me wat dit warme weertje!
Wij ,kleuters vinden het alvast iets aan een te warme kant.
Daarom doen we het lekker "anders " deze week!
Wij komen binnen in de klas op onze blote voeten en wij zullen waarschijnlijk met "wat zwarte voetjes' in de namiddag weer naar huis gaan.
Wij proberen op deze manier onze voeten wat af te koelen op de koude vloer om geen schoenen aan te doen gedurende het klasbezoek.
Wij mogen trouwens van de juf en de meester  regelmatig onze handen en ons hoofdje eens lekker natmaken aan de waterkraan.Want ons "koel houden" met deze temperaturen is nu wel heel belangrijk.Vandaag konden we ons niet houden en hebben we zelf in ons onderbroek en T-shirt ons eens goed natgemaakt in de kleine zwembadjes en grote emmers in de speeltuin.Waterplezier verzekerd en zeer blije kleuters die genoten van de afkoeling!
We hebben de voorbije dagen met heel wat water en zeep gewerkt en dat in de gehele klas!
Zo hebben we het speelgoed netjes gesorteerd,de speelgoedbakken gepoetst en knutselmateriaal gewassen! Alles is nu weer 'Spik en span!
Donderdag gaan we niet meer fietsen op de speelplaats als het zo warm is ,maar gebruiken we gewoon de loopfietsen in de turnzaal.Samen met Meester Jo maken we ook nog een mooie wandeling naar het Rietveld in Kallo.
Vrijdag is het maar een halve dag school!
Aan iedereen alvast een zeer leuke grote vakantie!
Geniet ervan en vooral veel buitenspelen!
Dikke knuffels, Juf Anja en Meester Jo


Geen opmerkingen:

Een reactie posten